Mijn naam is Ine Verwimp en ben de trotse eigenaresse van Trimsalon Happy Dog. Na ruim 12 jaar op kantoor gewerkt te hebben en daarna nog een paar jaar in de detailhandel en dienstverlening, heb ik besloten het roer om te gooien en ben ik gaan doen wat ik al jaren wilde doen. Hondentrimmer worden. Zelf heb ik 2 kruisingen Tibetaanse Terrier van 9 en 5, die toen ook regelmatig getrimd moesten worden. Ik wilde dat zelf kunnen, dus vandaar dat ik de opleiding tot hondentrimmer bij het HKI ben gaan volgen. In oktober 2017 heb ik mijn diploma gehaald en ben meteen mijn eigen salon begonnen. Ik ga regelmatig naar vakdagen en demonstraties om actueel te blijven.

Ik wil graag het beste voor uw hond. In mijn salon werk ik uitsluitend op afspraak en maar met 1 hond tegelijk. Dit geeft de meeste rust en de minste stress. Mijn salon heeft een modern in hoogte verstelbaar bad en tafel en ik werk met hoogwaardige materialen.

Trimsalon Happy Dog is gevestigd aan huis met een eigen ingang aan de achterzijde. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u mij altijd bellen op telefoonnummer 06-50603888 of een berichtje sturen. Bezoek ook eens mijn Facebookpagina! Graag hoop ik u en uw hond te ontmoeten in trimsalon Happy Dog!   

Trimsalon Happy Dog is aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteer Bedrijf.

logo Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteer Bedrijf